fbpx

Underhållsprodukter för din stenskiva

STONE CARE KIT

Ett neutralt och multifunktionellt rengöringsmedel som passar utmärkt för rengöring av stenytor.
Du behöver inte blanda produkten med vatten, den är redo att användas direkt. Den är enkel att använda; spraya medlet på stenytan och putsa med de vita dukarna som följer med. När du torkat och ytan är ren återstår att skölja bort eventuella rester av medlet med vatten. 

ACQUA SEAL

Vattenbaserat antifläckmedel
Acqua Seal är ett medel för stenskivor som motverkar absorbering av vatten- och oljebaserade ämnen. En del naturstenar (kalksten, marmor) är trots det känsliga
för sur etsning och vi rekommenderar därför att du alltid torkar bort spill direkt för att minimera risken för fläckar.

Användning:
applicera Acqua Seal på dina mest använda stenytor var 4-6 månad. Innan applicering är det viktigt att stenen är ren och torr. Därefter ska medlet verka i 24-48 timmar innan man använder ytan igen. Är ytan mycket absorberande kan du applicera ett lager till av antifläckmedlet efter en timme. 

Produktens effekt säkerställs genom korrekt applicering enligt anvisningarna och påföljande korrekt underhåll av ytan, utan att använda lösningsmedel, syra eller alkaliska tvättmedel.Säkerställ att produkten får effekt genom att följa anvisningarna för medlet och genom allmänt underhåll av ytan. Använd inte lösningsmedel, syra eller alkaliska tvättmedel.

 

Köp underhållskit

Köp en vårdprodukt

Köp en vårdprodukt

  • Dina kontaktuppgifter

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.