fbpx

Granitskivor

Granit är en tålig och stilren sten som kan ha många olika färger och mönster. Väljer du en bänkskiva i granit kan du förvänta dig en slitstark sten som håller sig fin trots yttre påfrestningar. Det är en mångsidig sten som utöver bänkskiva kan användas som golvplattor och fönsterbrädor. Stoneks erbjuder flera olika bänkskivor i granit. Vi garanterar korta leveranstider och hög kvalitet på våra produkter.

BESTÄLL DIN BÄNKSKIVA I GRANIT FRÅN OSS

Det finns många anledningar att beställa din granitbänkskiva från oss:

  • Leverans direkt från tillverkare
  • Alltid stenar med högsta kvalitet
  • Lång garanti på både produkten och tjänsten
  • Garanterat snabb service och snabb leverans

Filter

Materials
Pricer
kr -
Färg

GRANIT AV HÖG KVALITET

Vi använder inga mellanhänder utan levererar direkt från tillverkare. Därför kan vi erbjuda mycket fina stenar till ett bra pris. 

Vi har ett effektivt system för kvalitetskontroll där vi granskar alla stenar från stenbrottet till fabriken. Alla steg i processen observeras för att säkra att stenarna får den bästa tonen och det finaste mönstret.

GRANITENS EGENSKAPER: ELEGANT OCH TÅLIG

Granit är som bekant en mycket hård sten. Den är sprickfri och har en ovanligt hög motståndskraft mot tryck, stötar och deformering. Den står även emot vätskor och syror bra eftersom stenens kompakthet gör att den inte absorberar på samma sätt som exempelvis marmor.

Granit är mycket värmetåligt material vilket innebär att du utan problem kan ställa en het stekpanna direkt på din granitskiva. De ljusare granitstenarna är aningen mer känsliga än de mörka men med impregnering en gång om året står även den emot yttre slitage på ett mycket effektivt sätt.

PRISER PÅ VÅR WEBBPLATS

Webbplatsen visar endast ett exempel på pris, det faktiska priset kan förändras till exempel om tillverkaren höjer sina priser eller om marknadssituationen förändras. Det slutgiltiga priset bör alltid bekräftas med en säljare. När priset har godkänts tillsammans med ritningen och stenen har satts i produktion, kan priset inte ändras. Det är en specialtillverkad produkt som skapas baserat på ett överenskommet pris.

SNABB SERVICE OCH LEVERANS

Det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Vi besvarar din förfrågan och eventuella frågor så snabbt vi kan. När du valt din sten levererar vi den i regel inom 1-2 veckor. Vår långa garanti gör att du kan känna dig trygg med ditt köp.

GRANITENS MÖNSTER OCH FÄRG VARIERAR

Våra bilder är exempelbilder. Eftersom granit är en natursten kan stenens färg och mönster avvika från den på bilden. Alla stenar är unika och skärs ut från ett stort stenblock med dimensionerna 3000-3200 mm x 1450-1900 mm. 

Varje månad anländer ett helt nytt parti granit och marmor till vår fabrik med unik färgton och mönster. Skillnader mellan de olika stenpartierna visar sig mest på ljusa och räfflade stenar. Mörkare stenar med jämnt mönster är mer lika varandra. Om du önskar fler bilder på stenarnas färgton och mönster, meddela gärna detta till vår representant så hjälper vi dig.