fbpx

OM OSS

KVALITET OCH KUND I FOKUS

Stoneks erbjuder ett stort urval av stenskivor av hög kvalitet samt mätnings- och installationstjänster för att det ska vara enkelt och smidigt för dig som kund.

Vårt yrkesskickliga team har arbetat tillsammans sedan 2004 och med vårt kvalitetskontrollsystem garanterar vi bästa möjliga resultat i varje projekt.

Som kund hos oss kan du vara säker på att produkten kommer direkt från tillverkaren och att den genomgått vår kvalitetskontroll – allt för att vi ska kunna garantera dig en produkt som motsvarar och överträffar dina förväntningar.

Vårt mål är att vara bäst i branschen och därför gör vi alltid det lilla extra för våra kunder!

Vi har under årens lopp haft många nöjda kunder och vi ser fram emot ett givande samarbete!

Skärning av tenskivor

VÅR FABRIK

Vi samarbetar med fabriker som möter alla EU-krav. och som använder ledande teknologi för att vi ska kunna försäkra oss om att produktionsprocessen är så kvalitativ och precis som det bara går.

Eftersom vi har det största utbudet inom vårt område kan vi garantera dig en  smidig produktions- och leveransprocess från det att du lagt din beställning. Vi håller direkt kontakt med tillförlitliga stengruvor och väljer själva ut de absolut bästa stenplattorna. Därtill erbjuder vi flertalet unika stenar som inte går att återfinnas hos någon annan återförsäljare.

Kvalitet är A och O för oss och vi är måna om att produktionsprocessen går rätt till. Därför arbetar våra specialister dagligen med att säkerställa att vi kan ta fram produkter av hög kvalitet med minsta möjliga materialsvinn. För att utöka vårt miljöarbete ännu mer har vi också börjat tillverka produkter som diskhoar, hyllor, bord med mera för att kunna använda spillprodukter på ett smart sätt.

Vi vill helt enkelt kunna erbjuda dig som kund en komplett lösning från stengruva till installation.

Stenplattor skurna