fbpx

OM OSS

KVALITET OCH KUND I FOKUS

Stonek erbjuder ett stort urval av stenskivor, alla av hög kvalitet. Vi erbjuder därtill mätnings- och installationstjänster för att det ska vara enkelt och smidigt för dig när du köpt din bänkskiva.

Vi har ett erfaret team som arbetat länge tillsammans (sedan 2004!) och som alla är specialister med hög yrkesskicklighet. Det är viktigt för oss att du som kund ska kunna känna dig trygg i ditt köp. Vårt kvalitetskontrollsystem för våra produkter och tjänster garanterar dig bästa möjliga resultat i varje projekt. Detta bekräftas även av våra kunder som skrivit mycket bra omdömen om oss. Köper du en produkt från oss kan du vara säker på att produkten kommer direkt från tillverkaren och att den genomgått vår kvalitetskontroll – allt för att vi ska kunna garantera dig som kund en produkt som motsvarar och överträffar dina förväntningar. Vi levererar enkelt och kvalitetssäkert över hela Sverige.

Vi siktar inte mot att bli störst i branschen – vi vill vara bäst i branschen. Vi vill göra det lilla extra för kunden och arbetar hårt för att du som kund ska känna dig nöjd med din köpupplevelse och produkt.

Skärning av tenskivor

Vår fabrik

Vi samarbetar med fabriker som möter de europeiska kraven och som använder ledande teknologi för att vi ska kunna försäkra oss om att produktionsprocessen är så kvalitativ och precis som det bara går.

Eftersom vi har det största utbudet inom vårt område kan vi garantera dig en  smidig produktions- och leveransprocess från det att du lagt din beställning. Vi håller direkt kontakt med tillförlitliga stengruvor och väljer själva ut de absolut bästa stenplattorna. Därtill erbjuder vi flertalet unika stenar som inte går att återfinnas hos någon annan återförsäljare.

Kvalitet är A och O för oss, och vi är måna om att produktionsprocessen går rätt till. Därför arbetar våra specialister dagligen med att säkerställa att vi kan ta fram produkter av hög kvalitet med minsta möjliga materialsvinn. För att utöka vårt miljöarbete ännu mer har vi också börjat tillverka produkter som diskhoar, hyllor, bord m.m. för att kunna använda spillprodukter på ett smart sätt.

Vi vill helt enkelt kunna erbjuda dig som kund en komplett lösning, från stengruva till installation.

Med vänliga hälsningar,

Teamet på Stoneks

Stenplattor skurna