fbpx

Keramikskivor

Är du ute efter en skiva som är dekorativ och består av 100% naturliga komponenter? Då kan en keramikskiva vara precis det du är ute efter! En annan fantastisk egenskap som keramikskivor besitter är att dem, tack vare sin värmeresistens och reptålighet, knappt kräver något underhåll eller skötsel.

  • Vi levererar direkt från tillverkare.
  • Vi väljer alltid sten med bästa kvalitet för dig.
  • Snabb service och snabb leverans.
  • Lång garanti för både produkten och tjänsten.

Filter

Material
Price
kr -
Colors

Keramikskivor av hög kvalitet

Stoneks erbjuder även bänkskivor i keramik. Vi har korta leveranstider och våra produkter och tjänster håller alltid hög kvalitet. Vi har byggt upp ett effektivt system för kvalitetskontroll där vi noga observerar alla steg i produktionen för att försäkra att produkten får den bästa tonen och det finaste mönstret. Hela processen har ett enda syfte: att tillgodose kundens behov. Dessutom erbjuder vi en lång garanti, både till produkten och till tjänsterna.

Keramik: modern och dekorativ

Keramiska bänkskivor är mycket dekorativa och passar särskilt bra i ett modernt kök eller badrum. Keramik är ett industriellt tillverkat material som innehåller endast naturliga beståndsdelar som sand, fältspat, lera och naturliga färgpigment. Keramiska bänkskivor är oerhört hållbara och kräver minimalt med skötsel – de är värmebeständiga, reptåliga och hygieniska (eftersom de inte absorberar vätskor).

Priser på vår webbplats

Webbplatsen visar endast ett exempel på pris, det faktiska priset kan förändras till exempel om tillverkaren höjer sina priser eller om marknadssituationen förändras. Det slutgiltiga priset bör alltid bekräftas med en säljare. När priset har godkänts tillsammans med ritningen och stenen har satts i produktion, kan priset inte ändras. Det är en specialtillverkad produkt som skapas baserat på ett överenskommet pris.

Snabb service och leverans

Snabb service och leverans är viktiga för oss. Vi svarar på din förfrågan och alla dina frågor snarast möjligt. Vi levererar din bänkskiva som regel inom 1-2 veckor efter att vi har mottagit orderbekräftelsen. Vi hämtar våra keramikskivor direkt från fabriken, utan några mellanhänder. Tack vare det kan vi erbjuda våra kunder mycket prisvärda kvalitetsprodukter.

Färgton och mönster kan variera

Bilder på olika sorters keramik som finns på vår webbsida är exempelbilder. I verkligheten förekommer det många varianter med lite olika färgton och mönster. Fråga gärna vår representant om fler bilder.