fbpx

Stoneks selection

Välkommen till Stoneks, där vi erbjuder ett exklusivt urval av stenar som kvarts, marmor, keramik och granit. Varje sten i Stoneks-urval har noggrant handplockats för att säkerställa den högsta kvaliteten. Med över två decenniers erfarenhet i branschen sedan år 2000, har vi den expertis som krävs för att ständigt följa de senaste marknadstrenderna och erbjuda innovativa produkter till våra kunder.
För Stoneks-urval går vi ett steg längre och erbjuder en längre garanti än vad som är vanligt i branschen. Detta är vår kvalitetsstämpel och ett tecken på det förtroende vi har i våra produkter.
Våra utvalda stenar är inte bara vackra att se på, de är också extremt mångsidiga. De passar perfekt i alla typer av rum och användningsområden – från kök och badrum till bord, fönsterbrädor och andra platser där sten kan lyfta estetiken och funktionaliteten.
Om du är intresserad av att förvandla ditt hem med våra exklusiva stenprodukter, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att svara på alla dina frågor och hjälpa dig att göra det bästa valet för ditt unika behov.

Kvarts-komposit/ Keramik
Marmor/Granit

Filter

Materials
Priser
kr -
Färg

Visar alla 6 resultat

NATURSTENAR I DELUXE-SERIEN

Naturstenar är naturligt porösa och kräver därför lite extra omsorg för att hållas fina över tid. Besök gärna vår sida för skötselråd om du vill ha tips på hur du på bästa sätt tar hand om din skiva. Vi har också ett sortiment av underhållsprodukter så att du kan hålla din stenskiva i gott skick.

BESTÄLL DIN BÄNKSKIVA FRÅN SERIEN DELUXE

Beställ en bänkskiva från Deluxe-serien om du vill ha en unik, lyxig stenskiva som ger ert hem karaktär. Ni får gärna skicka en beskrivning på ert projekt för att vi ska kunna hjälpa till på bästa sätt.

PRISER PÅ VÅR WEBBPLATS

Webbplatsen visar endast ett exempel på pris, det faktiska priset kan förändras till exempel om tillverkaren höjer sina priser eller om marknadssituationen förändras. Det slutgiltiga priset bör alltid bekräftas med en säljare. När priset har godkänts tillsammans med ritningen och stenen har satts i produktion, kan priset inte ändras. Det är en specialtillverkad produkt som skapas baserat på ett överenskommet pris.