fbpx

Deluxe stenar

För Deluxe-stenar som består av natursten hittar du unika, måttbeställda bänkskivor i marmor, kvartsit och granit. Luxus-serien passar utmärkt i kök såväl som badrum och de flesta andra rummen i hemmet. Eftersom varje sten är unik kommer ni få ett kök olikt något annat. 

För stenarna i Luxus-serien har vi inte något fast pris per kvadratmeter, priserna beräknas efter arbetstid och vi erbjuder en personlig offert per beställning. Våra beställnings-stenar har en leveranstid på mellan 3-7 veckor. Hur lång beställningstiden är beror på vilken typ av sten du väljer och tidpunkten för beställningen.

Filter

Materials
Priser
kr -
Färg

NATURSTENAR I DELUXE-SERIEN

Naturstenar är naturligt porösa och kräver därför lite extra omsorg för att hållas fina över tid. Besök gärna vår sida för skötselråd om du vill ha tips på hur du på bästa sätt tar hand om din skiva. Vi har också ett sortiment av underhållsprodukter så att du kan hålla din stenskiva i gott skick.

BESTÄLL DIN BÄNKSKIVA FRÅN SERIEN DELUXE

Beställ en bänkskiva från Deluxe-serien om du vill ha en unik, lyxig stenskiva som ger ert hem karaktär. Ni får gärna skicka en beskrivning på ert projekt för att vi ska kunna hjälpa till på bästa sätt.