fbpx

Dekton

Dekton är ett industriellt framtaget material som görs på en blandning av olika mineraler. Tillverkningen går till på samma sätt som porslin och är mycket kompakt material som utklassar de flesta andra bänkskivor när det kommer till tålighet. Letar du efter en bänkskiva som står emot i princip allt och håller sig fin länge? Då är Dekton rätt val för dig.

Filter

Materials
Priser
kr -
Färg

DEKTON – EN EXTREMT TÅLIG BÄNKSKIVA

På grund av Dektons extrema hårdhet och motståndskraft är det ett material som fungerar att användas både inomhus och utomhus. Det tål både hög värme och är resistent mot temperaturskillnader.

Du behöver inte vara orolig för fläckar eller missfärgningar eftersom det inte påverkas av fett och syror som kan förekomma i matlagning. Dessutom har Dekton en mycket hög UV-beständighet vilket innebär att den behåller sin ursprungliga färg mycket bättre över tid. 

På grund av dess hårdhet har den även en hög beständighet mot repor som kan uppstå från användning av t.ex. köksredskap eller annat. Dekton kräver minimalt med underhåll, det räcker med regelbunden rengöring med en mjuk, fuktig svamp och grönsåpa.

STORT URVAL AV FÄRG OCH MÖNSTER

Vi har ett stort urval när det kommer till färg och mönster och är övertygade om du kommer kunna hitta något som faller dig i smaken! Sobert i vitt eller dramatiskt mörkt – vi har något för alla.