fbpx

Dekton – Det tåliga materialet som går att anpassa i oändliga möjligheter.

Genom att blanda en massa olika mineraler framställer man Dekton.
Dekton är ingen natursten utan är framställt industriellt och framställningen går till på samma sätt som när man tillverkar porslin.
Dekton är ett väldigt kompakt material och är mycket tåligt och står emot det mesta. Eftersom det är skapat kan man få det i stora delar vilket gör att användningsområden blir fler och skarvar färre. Dess stora urval av färg och mönster kombinerat med den långa hållbarheten gör detta till den perfekta bänkskivan för den aktiva konsumenten. Det minimala underhållet passar perfekt för den som vill njuta och inte oroa sig för
fläckar vid minsta lilla.

Varför köpa Dekton framför natursten?

Dekton går att användas inomhus som utomhus på grund av sin tålighet
mot hög värme så som okänslig mot temperaturskillnader. Då den går att få i stora plattor är det bara fantasin som sätter gränser för vad man kan skapa med Dekton. Den höga UV- beständigheten gör att den bevarar sin färg och dess tålighet gör att den vara länge. Detta är ett mångsidigt dominerande material som man kan få i många olika tjocklekar. Då Dekton klarar värme bra kan man ställa varma föremål direkt på ytan utan att den skadas.
Detta är ett material som klara det mesta! Från hetta till extrem kyla, små som stora bitar, med en yta som består utan att behövas bättras på och med en fin estetik där man inte har tummat på tåligheten för att uppnå det ultimata materialet.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Most Popular

Categories

On Key

Related Posts