fbpx

NYTT KÖK

Tack, att ni fann en väg till vår hemsida. Vi gör alltid vårt bästa att erbjuda var endaste kund den mest professionella tjänst och upplevelse, med detta sagt är det ytterst viktigt att samarbetet och kommunikationen flyter på på bästa möjliga sätt!

Här följer lite tips och tricks vad man ska tänka på när man har ett nytt kök, att erbjuda er den ideala slutresultatet samt att ni kan njuta av ert unika kök, problem fritt. =)

Är dina möbler redo för mätning?  Vad ska man tänka på?

 

Stenplattor skurna

Det viktigaste är alltid förberedelser:

  • Vid kontrollmätningar krävs att stommarna till det nya köket är på plats. Möblerna är förberedda om alla skåp och sidopaneler på vilka stenskivan installeras är på sin slutgiltiga plats och inga ytterligare ändringar kommer att göras. Om det är en väggsten som ska installeras måste även väggskåpen vara på sin plats.

  • Det är viktigt att alla skåp och paneler, som ligger i direkt kontakt med eller 2-4mm från stenytan, redan är installerade. Om kökslådor och skåp dörrar inte är på sin plats måste de vara till hands för att kunna mäta exakt överhäng. För att mäta överhäng korrekt måste även handtag beaktas.

  • Möblerna måste vara monterade i våg och lod, den största tillåtna avvikelsen är 2mm (enligt byggregler). Detta är mycket viktigt när du vill installera sten – för att undvika spänningar i stenen.

  • För att undvika skador på vitvaror måste dessa tas bort i förväg. De får vara kvar endast om det finns motsvarande överenskommelse med leverantören.

  • Alla förstärkningar måste vara installerade. Det är viktigt att använda skruvar med platt huvud som inte sticker upp över möbelytor – då kan stenen stödja sig helt på möbler och skruvarna lyfter den inte upp.

Efter att kontroll mätningen har skett får inte några förändringar göras i utrymmet där produkten ska monteras.

Hoppas våra instruktioner var till hjälp. Vi tackar än en gång att ni tog er friheten att besöka vår hemsida!

Tveka inte att kontakta oss om det uppstår frågor kundservice@stoneks.se

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Most Popular

Categories

On Key

Related Posts